Cursussen Oudvaders
Bijgewerkt: November 2012
Na de laatste les wordt aan alle cursisten een certificaat toegezonden. Vraag vrijblijvend een proefles aan! In voorbereiding Thomas Boston:	De Viervoudige staat  Matthew Henry:	Het teken van de Doop Daarna W. Teellinck:		De worsteling van een bekeerde zondaar John Bunyan:		De Heilige Oorlog Th. Sheppard:		De gezonde gelovige                   Th. v.d. Groe:		De Toetssteen
Alexander Comrie, Verhandeling van enige Eigenschappen van het zaligmakend geloof Samengesteld  door dhr. P.S. Maljaars te Goes. De cursus is verdeeld over 14 lessen  (1028 vragen ), gelijk aan de 14 hoofdstukken van het boek. De limiet van de cursus is 14 maanden met een uitloop naar max. 18 maanden De prijs voor de digitale versie is € 104,=, via e-mail. U ontvangt een cd met de lessen, waarbij het de bedoeling is dat u die naar de harde schijf van uw computer kopieert. De prijs voor de schriftelijke cursus is € 114,=. U krijgt een map met uitwerkpapier en enveloppen erbij. De postzegelkosten voor het versturen van de lessen zijn voor de cursist.
Petrus  Immens, De godvruchtige  Avondmaalganger Samengesteld  door dhr. P. van der Bas te Stolwijk. De cursus is verdeeld over 14 lessen  (1207 vragen ), gelijk aan de 14 verhandelingen van het boek. De limiet van de cursus is 14 maanden met een uitloop naar max.18 maanden De prijs voor de digitale versie is € 104,=, via e-mail. U ontvangt een cd met de lessen, waarbij het de bedoeling is dat u die naar de harde schijf van uw computer kopieert. De prijs voor de schriftelijke cursus is € 114,=. U krijgt een map met uitwerkpapier en enveloppen erbij. De postzegelkosten voor het versturen van de lessen zijn voor de cursist.
John Owen, De heerlijkheid van Christus Samengesteld  door dhr. P van der Bas te Stolwijk. De cursus is verdeeld over 8 lessen  met in totaal 535 vragen. De limiet van de cursus is 8 maanden  met een uitloop naar max. 12 maanden. De prijs voor de digitale versie is € 62,50, via e-mail. U ontvangt een cd met de lessen, waarbij het de bedoeling is dat u die naar de harde schijf van uw computer kopieert. De prijs voor de schriftelijke cursus is € 72,50. U krijgt een map met uitwerkpapier en enveloppen erbij. De postzegelkosten voor het versturen van de lessen zijn voor de cursist.
Wilh á Brakel,  Redelijke Godsdienst De cursus  deel I-II+III  is verdeeld over 66 lessen  (3600 vragen ), De duur van de cursus is 5 jaar De prijs voor de digitale versie is € 259,= via e-mail. U ontvangt een cd met de lessen, waarbij het de bedoeling is dat u die naar de harde schijf van uw computer kopieert. De prijs voor de schriftelijke cursus is € 279,=. Bij de schriftelijke cursussen krijgt u een map met uitwerkpapier en enveloppen erbij. U kunt ook kiezen voor deel  I+II+III apart Deel  I-II . De cursus  is verdeeld over 50 lessen en 2750 vragen De duur van de cursus  is 4 jaar. De prijs voor de digitale versie is € 219,= Voor de Schriftelijk versie € 239,= Deel I De cursus is verdeeld over 23 lessen en 1357 vragen. De duur van de cursus is 24maanden De prijs voor de digitale versie is € 114,=, Voor de schriftelijke versie is  € 124,= Deel II De cursus is verdeeld over 27  lessen en 1422 vragen. De duur van de cursus is 24 maanden De prijs voor de digitale versie is € 114,=, Voor de schriftelijke versie is  € 124,= Deel III De cursus is verdeeld over 16 lessen en 816 vragen. De duur van de cursus is 16 maanden De prijs voor de digitale versie is € 55,=, Voor de schriftelijke versie is € 65,= De postzegelkosten voor het versturen van de lessen zijn voor de cursist.
Isaac Ambrosius,  Het zien op jezus De cursus is verdeeld over 50 lessen  (2156 vragen ). De limiet van de cursus is 3 jaar. De prijs voor de digitale versie is € 199,= via e-mail. U ontvangt een cd met de lessen, waarbij het de bedoeling is dat u die naar de harde schijf van uw computer kopieert. De prijs voor de schriftelijke cursus is € 209,=. U krijgt een map met uitwerkpapier en enveloppen erbij. De postzegelkosten voor het versturen van de lessen zijn voor de cursist
Johannes Calvijn, Institutie De cursus is verdeeld over 46 lessen  (1900 vragen ). De limiet van de cursus is 3 jaar. De prijs voor de digitale versie is € 199,= via e-mail. U ontvangt een cd met de lessen, waarbij het de bedoeling is dat u die naar de harde schijf van uw computer kopieert. De prijs voor de schriftelijke cursus is € 209,=. U krijgt een map met uitwerkpapier en enveloppen erbij. De postzegelkosten voor het versturen van de lessen zijn voor de cursist.
Zacharias Ursinus, Het schatboek der verklaringen van de HEIDELBERGSE CATHECHISMUS Samengesteld  door dhr. P.S. Maljaars te Goes. De cursus is verdeeld over 26 lessen  (1702 vragen ) De limiet van de cursus is 26 maanden  met een uitloop naar max. 32 maanden De  prijs voor de digitale  versie is € 159,= via e-mail.  U ontvangt een cd met de lessen, waarbij het de bedoeling is dat u die naar de harde schijf van uw computer kopieert. De prijs voor de schriftelijke cursus is €169,=. U krijgt een map met uitwerkpapier en enveloppen erbij. De postzegelkosten voor het versturen van de lessen zijn voor de cursist.
Cursussen Oudvaders
Bijgewerkt: Juli 2012
Cursussen Oudvaders
Aanmelden bij: Cursussen Oudvaders Reijerskoop 251 2771 BK Boskoop tel. 0172-532796 of 0118-583025 info@cursussenoudvaders.nl